AMG levererar digital marknadsföring för SVT:s nya naturfilmstrilogi

Till hösten kommer SVT visa en ny filmserie som handlar om våra vatten. Bakom serien står den välkände filmaren och producenten Martin Falklind. Arnham Media Group går in med digital kompetens för att sprida budskapet via digital media.

Martin Falklind och hans team har slitit i tre år med att få ihop allt bildmaterial som krävs för att göra den ultimata naturfilmen om våra vatten. Följ med på en resa via strömmande älvar, grumliga sjöar och djupa hav och möt de varelser som bor i och kring Sveriges alla olika vattenmiljöer.

– Det är min hittills svåraste, viktigaste och samtidigt roligaste utmaning i fiskens värld. En sak är säker, det hade aldrig gått utan våra fantastiska medarbetare som har gett allt. Och alla engagerade människor från norr till söder som har scoutat och supportat oss på alla möjliga olika vis, säger Martin i samband med publiceringen av nya trailern.

Arnham Media Group har och kommer under 2021 bidra med digital kompetens för att nå och engagera så många tittare som möjligt. Fiskarnas Rike som trilogin heter har premiär i höst. Se trailern här nedan redan idag.

Scroll to Top
Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyhetsbrevet och håll koll på vad som händer hos oss.