Om AMG

Här kan du få ett snabbt intryck om vad vi på Arnham Media Group sysslar med och hur det fungerar att arbeta tillsammans med oss. Vill du veta mer i detalj om vad vi gör så klicka gärna på knappen här nedan.

VILKA ÄR VI?

Arnham Media Group är ett antal mediakreatörer med olika inriktningar inom film, foto, copywriting, webb och grafisk form. Vi arbetar även med heltäckande strategier för digital marknadsföring. Vårt fokusområde är företag inom ”outdoor sports” – hiking, löpning, kajak, sportfiske, jakt, klättring, båtliv med mera. 

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att förse företag inom outdoor-branschen  med digital marknadsföring. Vi hjälper till med kommunikationen mellan företag och kund – både inom sälj och varumärkesbyggnad

VAD GÖR VI?

Nyheter från oss i din inkorg?

06.

DE 6 STEGEN

1. KONTAKT

En kund upprättar kontakt och vi lyssnar av företagets behov. Vi bokar tillsammans in ett möte, fysiskt eller bakom skärmarna.

2. KOSTNADSFRITT FÖRSLAG

Arnham Media Group lämnar ett eller flera förslag på hur vi kan hjälpa kunden. Helt kostnadsfritt.

3. ÖVERENSKOMMELSE

Tillsammans med kunden kommer vi överens om vad vi ska göra, vilka som ska vara delaktiga och hur lång tid det tar och vad prislappen blir på projektet. 

4. ARBETE

Vi arbetar fram det överenskomna projektet. Är det ett längre projekt så uppdateras kunden löpande under projektets gång. 

5. UTKAST

När projektet är slut, eller närmar sig sitt slut får kunden ett första utkast som hen får tycka till om. Efter det utför AMG de justeringar som kunden uttryckte.  

6. LEVERANS

När kunden är nöjd med justeringarna levereras projektet på säkrast möjliga vis.

Våra kunder

Vi arbetar med Europas ledande varumärken inom outdoor sports och media.
07.

VARFÖR ANLITA OSS?

Har du som kund en idé om något du vill göra men känner dig osäker på hur det hela ska gå till. Lugn, bara lugn, AMG förverkligar allt från småknasiga påhitt till årslånga drömprojekt.

Skickar du in en fråga till oss så har du ett svar inom 12 timmar.

Arnham Media Group har många års erfarenhet av livet utan för dörren. Specialområden som sportfiske, jakt, surfing, hiking, prepping, klättring, båt- och marin ligger oss varmt om hjärtat.

Givetvis anpassar vi oss efter kundens önskemål. Allt från chatt/mejl till fysiska möten. Önskas ett  möte bakom skärmen så löser vi det med. Såklart.

Vi är vana vid tystnadsplikt och sekretess. Vi skriver de kontrakt som krävs för att ett samarbete mellan AMG och kund ska fungera enligt konstens alla regler.

08.

ARNHAM MEDIA GROUP I SIFFROR

1
+ år i branschen tillsammans
100
% dedikerade yrket
1
arbetsdagar per år
1
tråkiga timmar om dygnet
Scroll to Top
Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyhetsbrevet och håll koll på vad som händer hos oss.