Webbutveckling för SVT:s nya programserie Fiskarnas Rike

Snart har SVT:s nya naturdokumentär Fiskarnas Rike premiär. Arnham Media Group har haft nöjet att stå för webbutvecklingen av naturdokumentärens hemsida, som både ska bjuda på inspiration och generera fler tittare till programmen.
Fiskarnas Rike är SVT:s storsatsning för de naturintresserade. Programserien som är i tre delar skildrar våra skandinaviska vatten och de varelser som lever i och omkring dessa. Fisken står givetvis i fokus som vanligt när programledaren Martin Falklind syns i TV-rutan. Martin och gänget på Ecofilm står även bakom produktionen av hela naturdokumentären. Tre hela timmars frossande i läckra naturbilder, viktiga miljöfrågor samt problemlösning kring dessa utlovas.
För den som inte riktigt kan hålla sig till premiären nästa söndag finns nu webbplatsen fiskarnasrike.se – sajten är fylld av intressant bakom-kulisserna-material, videoklipp och intervjuer med fotograferna från inspelningarna. Arnham Media Group har stått för webbutveckling av sajten samt delar av innehållet.

Är du nyfiken på hur nya webbplatsen ser ut? Surfa vidare in på fiskarnasrike.se. Missa inte Fiskarnas Rike på SVT2 söndagen den 17 oktober kl 19:00.

Scroll to Top
Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyhetsbrevet och håll koll på vad som händer hos oss.